Home / Zdravlje i ljepota / Ovo je za hitnu pažnju: 4 znaka da vam je telo PREPUNO otrova

Ovo je za hitnu pažnju: 4 znaka da vam je telo PREPUNO otrova

Prečesto idete u toalet? Smetaju vam mirisi? Veliki broj žena nije svestan posledica koje izazivaju manak fizičke aktivnosti i nepravilna ishrana.
Pogledajte nekoliko znakova koji ukazuju na to da vam je telo puno toksina.

FIZIOLOŠKE POTREBE

Ako vam se dešava da idete često u toalet, onda to može da bude znak da je vaše telo prepuno toksina. Ipak, sa vedrije strane, to je ujedno i najbolji način da se oni izbace, pa zato pijte što više čajeva i tečnosti. A za poboljšavanje probave uz tečnosti uzmite i probiotik kako biste izbegli sve moguće probleme.

NEPRIJATAN ZADAH

Sigurno ste primetili da čak i ako dobro operete zube vaš zadah posle određenog vremena opet bude neprijatan. Uzrok tome je što vaš želudac ne može da obradi sve toksine, pa se bakterije gomilaju u vašim ustima. A rešenje je da svaki dan, posle svakog obroka, očistite i jezik, nepca i desni.

SMETAJU VAM MIRISI

Kada vam zasmtaju parfemi, dim i drugi jači mirisi, problem je, verovali ili ne, u vašoj jetri, koja nije u mogućnosti da se reši otrova, pa su vaša čula izoštrena i zato svaki miris vam može izazvati glavobolju.

PREKOMERNA TEŽINA

Postoji nekoliko razloga za ovo. Problemi sa hormonima i loša ishrana dovode do toga da u krvi imate toksine koji dovode do gomilanja masnih naslaga i prekomerne težine. Ako se naglo gojite, onda je vreme da detoksikaciju i ispravljanje ishrane.

(Blic.rs, Srbijadanas.com)

O nama cura

Vidi još

SVE ŠTO NISTE ZNALI O SLANINI, A NISTE IMALI KOGA DA PITATE: Zapanjićete se od ovih stvariu i ješćete je svaki dan

Ukoliko mislite da znate sve o ovom slasnom suhomesnatom proizvodu, razmislite malo bolje. Donosimo vam ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com